Reservat

94 M²

84 M²

4

2

PIS REFORMAT DE 4 HABITACIONS AL CENTRE DE GELIDA.

Habitat Catalunya et presenta en exclusiva aquest lluminós i ampli habitatge de 4 habitacions de 94m² situat al centre del bonic poble de Gelida.

Està integrada en una finca de l’any 86 i l’habitatge està reformat en diferents etapes entre els anys 2004 i 2013.

Es distribueix en un ampli rebedor, cuina independent, saló-menjador amb sortida a un bonic balcó cantoner amb magnífiques vistes al poble de Gelida, 2 habitacions dobles, 2 individuals (una d’elles amb sortida a una galeria), 1 bany complet amb banyera i un lavabo, distribuïdor amb armari encastat. És un pis completament exterior.

Acabats: cuina i banys reformats, portes de faig, terres de gres, tancaments d’alumini/fusta, caldera de condensació (més eficient i de menor consum), instal·lacions d’aigua i llum canviades, aixetes i sanitaris canviats. Calefacció de gas natural i calefacció i aire condicionat al saló mitjançant un aparell tipus Split.

Habitatge per entrar a viure, assolellat i lluminós. Segona planta sense ascensor, planta àtic (no té veïns a sobre). Finca de tan sols 4 veïns. Fàcil aparcament exterior. Zona tranquil·la i a prop de tots els serveis.

Habitatge de protecció oficial: pot adquirir aquest habitatge qualsevol persona, sempre que sigui per destinar-la al seu habitatge habitual i permanent, per això, les persones compradores no poden disposar d’una altra habitatge protegit en propietat. Consulteu condicions. Vine a veure-la i fes d’ella la teva llar.

No esperis més i truca’ns per concertar la teva visita.

Espero que et sigui útil. Si necessites alguna altra cosa, no dubtis a dir-m’ho!

* El PVP indicat no inclou impostos ni despeses d’Escriptura. Les superfícies expressades en aquesta pàgina tenen caràcter descriptiu i són aproximades. Aquest immoble es ven sense mobles. Els preus poden ser susceptibles de modificació sense previ avís.

Informació

Referencia
01098
Província
BARCELONA
Població
Gelida
Zona
CENTRO
Construïts
94 m²
Superfície terrassa
8 m²
Superfície útil
84 m²
Preu
137.900€
Conservació
Semireformat
Dormitoris simples
2
Dormitoris dobles
2
Banys
1
Lavabos
1
Calefacció
Gas natural
Planta
2

Característiques

Balconada
Terrassa
Armaris de paret
Gas ciutat
Galeria
Ull de bou
Tot exterior

Mapa

C.E.

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año): 170
Emissions (Kg CO2 / m2 año): 33
A
B
C
D
E
F
G
170
33

Poc eficient

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.

Susana

937742700
Formulari de contacte

Propiedades similares

Reservat
Venta
pis en gelida · dentro-pueblo 162700€
Pis
Gelida
3
2

Ref. 01070

Immobiliària a Martorell HABITAT CATALUNYA

Contacte

Adreça

Josep Pla, 4-6 Martorell
08760 - Barcelona

Telèfon

937 742 700 - 655 11 55 11

Email

info@habitatcatalunya.com

TROBA'NS!