162 M²

201 M²

4

3

Casa aparellada a Can Comelles, Esparreguera

Habitat Catalunya els hi ofereix en exclusiva aquesta fantàstica casa aparellada, ideal per families que busquen la comoditat d'estar aprop del nucli urbà, però amb la natura aprop.

Aquesta casa és a 3 vents i té 3 alçades diferents. La planta principal parteix desde el rebedor amb accès a la sala-menjador de 26 m2, cuina office de 16m2 , i un lavabo de cortesia.
Desde el menjador podem sortir a la terrassa posterior, on trobaràn un espai pavimentat de 18m2, ideal per passar estones de tranquilitat, o allargar les sobretaules d'estiu. Aquest patí té accès a la zona ajardinada lateral, que inclou una olivera centenària, i un llimoner de benvinguda a l'entrada de la casa.
Desde el mateix menjador, tenim escala de pujada a la primera planta, on un distribuidor ample de 7m2 ens dóna pas a les 4 habitacions dobles que té la casa. Ara mateix estàn habilitades una com despatx, i 3 dormitoris dobles. Al mateix distribuidor hi ha dos banys complerts, un amb dutxa, i l'altre amb banyera. Totes les habitacions tenen grans ventanals, i la que té ús de despatx, compta amb un balcó de 3m2.
Tornant a la planta principal, desde la cuina, davant la sala de rentat/despensa, tenim la porta d'accès a les escales que ens porten a la planta inferior, on tenim el pàrquing, i dos sales polivalents. L'espai d'aparcament de 15m2, és on trobem la caldera (gas Natural), i el descalcificador. Les sales polivalents són dos, però es podríen unir fàcilment. Una fa 10m2, i l'altre 22m2. (Mides Aproximades)

No perdi l'oportunitat de veure aquesta casa, pot ser la seva futura llar!

El PVP indicat no inclou impostos ni despeses d' Escriptura. Les superfícies expressades en aquesta pàgina tenen caràcter descriptiu i són aproximades. Les imatges tenen valor orientatiu i en cap cas contractual. Aquest immoble es ven sense mobles. Els preus poden ser susceptibles de modificació sense previ avís.

Informació

Referencia
01095
Província
BARCELONA
Població
Esparreguera
Zona
CAN COMELLAS
Construïts
162 m²
Parcel·la
201 m²
Superfície terrassa
20 m²
Superfície útil
137 m²
Preu
340.000€
Conservació
Bon estat
Dormitoris dobles
4
Banys
2
Lavabos
1
Pàrquing
Si
Calefacció
Gas natural
Plantes
3

Característiques

Pàrquing
Balconada
Pati
Línia telefònica
Terrassa
Equipada
Gas ciutat
Xemeneia
Jardí
Alarma
TV

Mapa

C.E.

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año): 143
Emissions (Kg CO2 / m2 año): 30
A
B
C
D
E
F
G
143
30

Poc eficient

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.

Paqui

937742700
Formulari de contacte

Propiedades similares

Immobiliària a Martorell HABITAT CATALUNYA

Contacte

Adreça

Josep Pla, 4-6 Martorell
08760 - Barcelona

Telèfon

937 742 700 - 655 11 55 11

Email

info@habitatcatalunya.com

TROBA'NS!