Propietats en venda a Sant Andreu de la Barca

Si cerques comprar una propietat a Sant Andreu de la Barca, estàs en el lloc adequat!

1 propietats
Oferta
Venta
local-comercial en sant-andreu-de-la-barca · centro 179000€
Local comercial
Sant Andreu de la Barca
0
1
192 m2

Ref. 00335

Aire condicionat
Moblat
Balconada
Entitat Bancària
Barbacoa
Caixa forta
Calefacció
Xemeneia
Equipada
Garatge
Gimnàs
Jardí
Pàrquing
Piscina comunitària
Piscina privada
Primera línia
Porta blindada
Satèl·lit
Sauna
Solarium
Terrassa
Traster
Video porter
Mar

Si cerques comprar una propietat a Sant Andreu de la Barca, estàs en el lloc adequat! A Habitat Catalunya comptem amb una àmplia oferta de propietats en venda en aquesta zona, perquè puguis trobar l’habitatge que s’adapti millor a les teves necessitats i gustos.

Descobreix les propietats en venda a Sant Andreu de la Barca

A Habitat Catalunya oferim una gran varietat de propietats en venda a Sant Andreu de la Barca. Des de pisos, cases i xalets, fins a terrenys i locals comercials. A més, comptem amb una àmplia varietat de preus perquè puguis trobar la propietat que s’ajusti al teu pressupost. A la nostra cartera de propietats trobaràs habitatges amb característiques úniques i especials que no et deixaran indiferent.

Per què escollir Habitat Catalunya?

Si busques una empresa especialitzada al mercat immobiliari de Catalunya, Habitat Catalunya és la teva millor opció. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats que us brindaran un assessorament personalitzat i adaptat a les vostres necessitats. A més, oferim una àmplia cartera de propietats a Sant Andreu de la Barca i altres zones d’interès, perquè puguis trobar la propietat ideal.

Contacta amb nosaltres per trobar la propietat ideal a Sant Andreu de la Barca

Si estàs interessat en comprar una propietat a Sant Andreu de la Barca, no dubtis a contactar amb nosaltres. A Habitat Catalunya us ajudarem a trobar la propietat ideal que s’ajusti a les vostres necessitats i gustos. El nostre equip de professionals us brindarà un assessorament personalitzat i adaptat a les vostres necessitats perquè pugueu trobar la propietat dels vostres somnis. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença a gaudir de la teva nova casa!